Almanca Kursları

Almanca Eğitimleri Hakkında -       Almanca Avrupa’da en çok konuşulan anadil olma özelliğine sahiptir. Almanya, Avusturya ve İsviçre’nin yanı sıra Liechtenstein, Lüksemburg, İtalya ve Belçika gibi ülkelerde de konuşulmaktadır. Almanca bilmek günümüzde yalnızca geniş bir coğrafyada yaşayan insanlarla anadilde iletişim kurma olanağı sağlamasının yanı sıra, aynı zamanda Türkiye’nin ticari ilişkilerinin en yoğun olduğu ülke olması, birçok büyük işletmenin (Bosch, Siemens, Mercedes vb.) doğrudan Türkiye’de tesislerinin bulunması ile birlikte ayrı bir önem kazanmaktadır. - Öğrencilerimiz Erasmus gibi değişim programlarıyla ya da DAAD (Alman Akademik Değişim Servisi) üzerinden  Almanya’nın çeşitli Üniversitelerinde lisans düzeyinde öğrenim görme ya da bir yüksek lisans veya doktora programına katılma olanağına sahiptirler. Kurslarımız Avrupa Ortak Dil Kriterleri’nde (GER) belirlenmiş dil düzeylerine göre düzenlenmiş olup, öngörülen iletişim ve öğrenen odaklı eğitim uygulanmaktadır. Buna göre kurslarımız ve sertifikalarımız A1-A2 (Temel Seviye), B1-B2 (Orta Düzey) ve C1-C2 (İleri Düzey) olarak yapılandırılmıştır. Kurslarımız 120 ders saatinden oluşan A1 düzeyinde başlayarak C2 düzeyine kadar devam eden 7 kurdan oluşmaktadır. Aile Birleşimi Kurslarımız 80 ders saatinden oluşan A1-1 ve A1-2 olmak üzere iki kurdan oluşmaktadır. İki kursun sonunda katılımcılar Start Deutsch 1 Sertifika Sınavına girmektedirler.

GENEL ALMANCA                   AKADEMİK KADRO                           TESTDAF

TESTDAF IMAGE
12 Ekim 2011