Teşekkürler İstanbul 2018 Uluslararası Öğrenciler Türkçe Sertifika Şenliği

İstanbul Üniversitesi Dil Merkezi’nin geleneksel olarak düzenlediği “Teşekkürler İstanbul 2018 Uluslararası Öğrenciler Türkçe Sertifika Şenliği” bu sene 12 Temmuz Perşembe günü yapılacak.

Her sene dünyanın dört bir tarafından Türkiye’ye eğitim almak, çalışmak veya yerleşmek için gelen birçok uluslararası öğrenci Türkçe öğrenmek için İstanbul Üniversitesi Dil Merkezi’nde buluşuyor.

İstanbul Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde 12.07.2018’de 14.00 – 16.00 saatleri arasında gerçekleştirilen programda, Dil Merkezi uluslararası öğrencilerinden oluşan  koronun seslendirdiği yurdun farklı bölgelerine ait şarkılar ve türküler, Pakistanlı öğrencilerimizin seslendirdiği Urduca şarkılar, şiir dinletileri, mini tiyatrolar gibi çeşitli etkinlikler yer aldı. Programın sonunda öğrencilere İÜ Dil Merkezi tarafından başarı sertifikaları takdim edildi ve kokteyl düzenlendi.

13 Temmuz 2018

Tel: 0212 2436729