Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programı Başladı!

İstanbul Üniversitesi Dil Merkezi ve Yunus Emre Enstitüsü iş birliğiyle 30 Ocak – 24 Şubat 2017 tarihleri arasında İstanbul’da “Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi Sertifika Programı” düzenlenecektir.

Yabancı dil olarak Türkçenin öğretimi alanında deneyim kazanmak isteyenler ile hâlihazırda söz konusu alanda çalışan öğretim elemanlarının mesleki gelişimlerine katkı sunma gayesini taşıyan program kapsamında kursiyerler, hafta içi her gün 08.30-18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek teorik ve pratik eğitimlere katılacaklardır. Program süresince öğleden önce İstanbul Üniversitesi Dil Merkezinde staj uygulamaları yapılacak, öğleden sonra ise “Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretimi” ve “Eğitim Yönetimi” uzmanları tarafından eğitim seminerleri verilecektir. Bunun yanı sıra katılımcılar, beceri temelli olarak yabancılara Türkçe öğretimine yönelik materyal tasarımı atölye çalışmalarına katılacaklardır.

Program kapsamında örnek bir ders anlatımı ve yazılı sınav ile değerlendirmeye alınacak kursiyerlerden başarılı olanlara sertifika, başarılı olamayanlara ise yalnızca katılım belgesi takdim edilecektir.

Başvurular için:

24 Ocak 2017